ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ SITE MAP | ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ENGLISH
Δευτέρα, 31/10/2016   -   Ομιλίες
Δωρεάν Σεμινάριο Grow Greek Tourism Online της Google

Δωρεάν Σεμινάριο Grow Greek Tourism Online της Google για τους φοιτητές και αποφοίτους του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Γνωρίζετε ότι το Grow Greek Tourism Online από την Google προσφέρει δωρεάν 3ωρο σεμινάριο πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό και όχι μόνο;

Την Παρασκευή 11.11.2016 σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πραγματοποιείται για τους φοιτητές και απόφοιτους του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (με την υποστήριξη του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου & της ΔΑΣΤΑ /ΜΚΕ) για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να δραστηριοποιείστε στο διαδίκτυο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Μπορείτε κι εσείς όπως πολλοί άλλοι να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο για να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας, να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας, να μεγαλώσετε την επιχείρηση σας κ.α. Στο 3ωρο σεμινάριο θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα analytics και πολλά άλλα και θα λάβετε ηλεκτρονικά τις επόμενες ημέρες πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Grow Greek Tourism Online.
Εγγραφείτε εδώ για το 3ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 10:30).

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016, 11:00 με 14:30
Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου

Επίσης, δημιουργήστε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και την πιστοποίηση με την υπογραφή της Google και του IAB Europe. (Interactive Advertising Bureau Europe).
Πληροφορίες:
-Grow Greek Tourism Online
-Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας/ Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας,
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων : 2651007278, dasta@uoi.gr
-Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου :
2651007650, info@step-epirus.gr

©2010 DEPARTMENT OF COMPUTER SCIENCE & ENGINEERING - UNIVERSITY OF IOANNINA
created by data|SCIENCE

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!