ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ SITE MAP | ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ENGLISH
Πέμπτη, 11/02/2016   -   Φοιτητών
Νέος κύκλος Πρακτικής Άσκησης Άνοιξη 2016 - Ενημερωτικές Εκδηλώσεις

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου πρακτικής άσκησης, που αφορά πρακτικές ασκήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Άνοιξη του 2016, κατά το δίμηνο Απρίλιος-Μάιος.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα δημοσιευτεί στις 16 Φεβρουαρίου 2016 και θα είναι ανοιχτή για την υποβολή αιτήσεων από τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 μέχρι την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016. Σε αυτήν θα αναφέρονται λεπτομερώς όλες οι διαδικασίες για την υποβολή αιτήσεων, οι προϋποθέσεις συμμετοχής και τα κριτήρια επιλογής για κάθε Τμήμα.

Επίσης, το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης θα πραγματοποιήσει Ενημερωτικές Εκδηλώσεις ανά Σχολή για τους φοιτητές.

Στις Ενημερωτικές Εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν στοιχεία για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, οι διαδικασίες και οι όροι συμμετοχής των φοιτητών, πιθανοί επαγγελματικοί χώροι και φορείς που θα μπορούσαν να υποδεχθούν φοιτητές των Τμημάτων, ενώ θα υπάρχει ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων προκειμένου οι φοιτητές να προετοιμαστούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής.

Για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και άλλες πληροφορίες, οι φοιτητές μπορούν να διαβάσουν τις σχετικές ανακοινώσεις που έχουν δημοσιευθεί στον ιστότοπο του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης, στην ενότητα «Νέα», ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://gpa.uoi.gr/index.php?option=com_k2&view=itemlist&layout=category&task=category&id=12&Itemid=89
©2010 DEPARTMENT OF COMPUTER SCIENCE & ENGINEERING - UNIVERSITY OF IOANNINA
created by data|SCIENCE

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!