ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ SITE MAP | ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ENGLISH
Τρίτη, 04/02/2020   -   Φοιτητών
Εκδήλωση_14.2.2020
Εθελοντές

Για τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 θα γίνει μια εκδήλωση της Κοσμητείας της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από τις 9:00-13:30.

Η εκδήλωση θα αφορά την γνωριμία σχολείων της πόλης των Ιωαννίνων με τα 3 Τμήματα (το Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών, το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, και το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών) της Πολυτεχνικής Σχολής. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μια ομιλία στην αίθουσα Λόγου & Τέχνης και μετά μια μικρή ξενάγηση στα επιμέρους Τμήματα.

Θεωρώντας ότι θα είναι μία πολύ σημαντική και όμορφη εμπειρία, όσοι φοιτητές θέλουν να βοηθήσουν ας απευθυνθούν στον κ. Βλάχο (1ος όροφος ΤΜΗΥΠ, γραφείο Α3) ή στο γραφείο Β17(2ος όροφος ΤΜΗΥΠ) για να φτιαχτεί ένας κατάλογος με εθελοντές (όταν καταρτιστεί ο κατάλογος αυτός, θα σας ενημερώσουμε πώς θα οργανωθούμε και συντονιστούμε).

©2010 DEPARTMENT OF COMPUTER SCIENCE & ENGINEERING - UNIVERSITY OF IOANNINA
created by data|SCIENCE

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!