ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ SITE MAP | ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ENGLISH
Παρασκευή, 11/05/2018   -   Ομιλίες
Πανηγυρική ημερίδα Πολυτεχνικής Σχολής, Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018
Η Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει πανηγυρική ημερίδα με τίτλο «Επινοώντας το μέλλον: Πολυτεχνική Σχολή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων».

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας (Λεωφόρος Δωδώνης) την Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018. Ώρα έναρξης: 10:00 π.μ. (λήξη περί τις 17:30).

Το πρόγραμμα της Ημερίδας περιλαμβάνει χαιρετισμούς, ομιλίες του Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής, που θα παρουσιάσει την ιστορία της Σχολής και τον νέο λογότυπό της, παρουσιάσεις των Προέδρων των Τμημάτων της Σχολής, καθώς και ομιλίες τριών διακεκριμένων ομιλητών-προσκεκλημένων των τριών Τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής. Θα ακολουθήσει στρογγυλή τράπεζα όπου θα γίνει συζήτηση το για το μέλλον της Σχολής και τον ρόλο που αναμένεται να διαδραματίσει ως πόλος ανάπτυξης και καινοτομίας.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα στο συνημμένο αρχειο.

©2010 DEPARTMENT OF COMPUTER SCIENCE & ENGINEERING - UNIVERSITY OF IOANNINA
created by data|SCIENCE

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!