ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ SITE MAP | ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ENGLISH

Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής

Καλώς ήλθατε στις ηλεκτρονικές σελίδες του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το Τμήμα μας αποτελεί μία ζωντανή ακαδημαϊκή κοινότητα που στόχο έχει την μεταφορά και την προαγωγή της γνώσης μέσα από υψηλού επιπέδου διδασκαλία και έρευνα.

UNIVERSITY OF IOANNINA COMPUTER SCIENCE

Το Τμήμα ιδρύθηκε το 1990 ως Τμήμα Πληροφορικής, δέχτηκε τους πρώτους φοιτητές του το 1993 ενώ από το 1998 διαθέτει οργανωμένο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, το Τμήμα έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία Τμήματα της Ελλάδος στην Επιστήμη της Πληροφορικής, έχοντας εξασφαλίσει υπερσύγχρονες υποδομές για διδασκαλία και έρευνα, έχοντας καταρτίσει Πρόγραμμα Σπουδών με βάση τα διεθνή πρότυπα, και έχοντας αναπτύξει διεθνείς συνεργασίες και εξασφαλίσει συμμετοχή σε εθνικά και ευρωπαϊκά ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα. Από τον Ιούνιο 2013, το Τμήμα μετεξελίχθηκε σε Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής με 5ετή κύκλο σπουδών.

Το Τμήμα μας συμβάλλει και πρωτοπορεί στις εξελίξεις στον χώρο της Πληροφορικής, κατευθυνόμενο πάντα από τους εξής στόχους:

  • Στελέχωση με άριστο Διδακτικό και Ερευνητικό Προσωπικό
  • Διαρκής επέκταση των ερευνητικών του δραστηριοτήτων
  • Συνεχής και με βάση τα διεθνή πρότυπα διαμόρφωση των Προγραμμάτων Σπουδών του
  • Μόνιμη αξιολόγηση του Διδακτικού και Ερευνητικού του έργου, καθώς και των Προγραμμάτων Σπουδών του (βλ. Πιστοποίηση Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών(11.2019)έκθεση εξωτερικής αξιολόγησης του Τμήματος, Ιούνιος 2011 ).
  • Συμμετοχή σε ανταγωνιστικά ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα.
  • Ενεργή συμμετοχή των φοιτητών του στις δραστηριότητες του Τμήματος, με στόχο την απόκτηση στέρεας επιστημονικής βάσης.

Σας προσκαλούμε να ξεναγηθείτε στις ηλεκτρονικές μας σελίδες.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

UOI_CS
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020
UOI_CS
ΚΥΔΕΤΡΤΕΠΕΠΑΣΑ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
©2010 DEPARTMENT OF COMPUTER SCIENCE & ENGINEERING - UNIVERSITY OF IOANNINA
created by data|SCIENCE

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!